Debutant,  Författarskap,  Resor,  Skrivande,  Trollbruden,  Vardag,  Vlogg

Redo för Fantasy Festivalen!

Dagarna rusar verkligen fram. Jag vet inte om det beror på bristen på rutin just eller om det bara är en sådan period. I helgen jobbade jag och hängde med min kompis Fredrik. Om ungefär en timme ska jag röra mig mot tunnelbanan och ta tåget till Sundsvall. Jag går en utbildning på 75% på halvdistans som gör att jag får ta tåget upp då och då. Det ska bli ganska skönt att lämna allt och ge mig in i den bubblan för några dagar.

Gymmade i morse klockan 07:00 (häromdagen ramlade jag av gåbandet för att jag var så trött. Fråga mig inte hur jag lyckades, ingen som känner mig blir väl iofs förvånad) och sedan kom mitt paket med böcker som jag beställt inför Fantasy Festivalen i Falun (se Trolltour och event för mer information).

Jag har också gått all in i mitt manus Vargar. Satt som besatt igår kväll och lagade ”hålen i stickningen”. Ändrar, testar och skriver om. Nöjer mig inte förrän varje mening sitter. Betonar återigen vikten av att låta manus vila, herregud vad man upptäcker saker! På både gott och ont så klart. Definitivt en av mina största lärdomar som nybakad författare. Jag hoppas verkligen att jag kan bli helt nöjd med stickningen/manuset innan jul i alla fall för inskick till förlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *