Debutant,  Författarskap,  Läsande,  Skrivande,  Vardag

Avslutning på Skrivarakademin

Igår var det avslutning på Skrivarakademin efter två dagars slutseminarier. Jag fick med mig mycket nyttigt både när det gällde mitt eget projekt och andras. Det var dessutom så roligt att träffa alla, vissa för första gången. Utbildningen jag har gått  har varit på distans förutom träffar i början.

Varje elev fick en bok av lärarna i avslutningspresent som man trodde skulle passa. Väldigt fint och personligt! Efteråt tog några av oss båten till Tina där det blev vin och pizza. Jag kom även på den roliga idén att alla skulle välja en låt som representerade deras manus. Det är så roligt att lära känna skrivande människor och deras projekt. Att bry sig så mycket om andras texter också. Jag hoppas verkligen att det blir många bokreleaser framöver. Och jag vet att jag skrivit det förut men jag gör det igen, gå utbildningar inom det du älskar. Det är guld värt.

Idag har jag och Mathias tittat på två lägenheter och jag tokfastnade för en av dem. Sedan fyndade jag skor eftersom att jag ska på bal för första gången och vackert fått inse att sneakers är förbjudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *