Debutant,  Djur & Natur,  Författarskap,  Hästliv,  Skrivande,  Vardag

Krigar på

Jag jobbar, skriver, flyttrensar och packar. Försöker pallra mig till gymmet när tid finns och umgås med djuren. Den här sommaren är otroligt speciell, både på gott och ont. Jag försöker existera i det utan att tyngas ner, ta mig framåt men samtidigt njuta av vädret och ljuset. Sommaren är ju någonting man längtar till resterande del av året. Det är så synd att stressa bort den.

Igår hälsade jag på min bror och mina älskade brorsbarn. Fick energi som jag så väl behöver. Det är viktigt för mig att ha kontinuerlig kontakt med både min bror och mamma samt vara en närvarande faster. Inte bara en sådan som dyker upp på högtider. Jag vill alltid vara där för mina brorsbarn. Min plats i deras liv ska vara en trygg och självklarhet.

I morse var jag på gymmet. Det är svårt att få rutin på träningen när dagarna ser så olika ut, men jag ska försöka bli bättre på att planera. Jag har slarvat mycket med kosten på senaste tiden också. Minns när jag blev retad på jobbet för att jag alltid hade ris i mina matlådor med något torrt tillbehör. Att äta med inställningen att kroppen bara är en bil som behöver bensin var kanske inte så charmigt. Men jag fick snygg midja. Kanske ska försöka gå halvvägs på något sätt. Efter gymmet flyttgrejade jag lite till och sen åkte jag och hälsade på Denice i hennes stall och efter det bar det av till Tudde.

För första gången i mitt liv packar jag inte i sista sekund utan någon som helst struktur. Skriver till och med på kartonger och påsar vad som finns i!
Mitt sovrum domineras numera av sopsäckar, stolar och ett nedmonterat köksbord.

Idag fick jag för övrigt bekräftat att jag kommer att ställa ut Trollbruden på ”Dalarna Fantasy & Folklore festival” i November vilket känns jätteroligt! Speciellt med tanke på att jag fick hoppa över två marknader i vår och sommar på grund av min cirkustillvaro. Mer info om det kommer när det närmar sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *