Debutant,  Inspiration,  Intervju,  Mode & Skönhet,  Vardag

Sista kartongen

Något hände med mig igår när vi bar bort sista kartongen. Jag känner mig inte lika rörig. Fortfarande vilse, fortfarande förtvivlad och stundtals helt jävla insane av sorg. Men jag tror att det börjar skymta ett ljus där framme. Ett ljus som är jag. Ett ljus jag tappat bort i mörkret. Jag tänker på Tudde varje dag och drömmer om honom på nätterna. Han kliar huvudet mot mig och jag känner hans trygga doft och mjuka päls. Jag har hängt tränset jag sparade i hallen tillsammans med en av hans skor. Alltid en del av mig. Så länge jag lever.

Igår pimpade jag kökslampan. Skapandet är starkare än all ångest. Kreativiteten vinner alltid. Jag fäste kristaller den och horn som jag fått från en kompis. Han skrev ut dem med 3D, något jag fortfarande inte begriper hur det går till. Jag inspireras mycket av mina väsen i inredningen och häromdagen hittade jag en blus som jag köpte för att den påminde mig om trollen. Dem är ju en del av mig. Jag är Ivar. Mycket mer än vad jag är Lilith. Jag vet hur det är att ligga i avgrunden och blicka upp mot en till synes ouppnåelig himmel, men jag är inte lika simpel som hon. Lilith är kontrasten till allt det skeva och jag hör till arten skev. Länkar ett poddavsnitt som jag glömt skriva om här. Jag berättar om Trollbruden och så glider vi bland annat in på min ADHD diagnos.

I fredags umgicks jag med mamma, passade brorsbarn, fixade naglarna och gymmade. Naglarna var dock katastrof. Salongen jag brukar göra mina naglar på måste bytt ägare/personal utan att det framgår någonstans. Den nagelteknologen slaktade inte bara mina nagelband (jag sa ifrån) utan naglarna var helt kassa också. Tre har redan trillat av utan anledning. Försökt kontakta salongen och hoppas på att få pengar tillbaka, men de svarar så klart inte när jag ringer. Annars var vi på spelning i lördags men har mestadels fokuserat på lägenheten.

Den här veckan försöker jag skriva så mycket som möjligt på mina projekt. Nästa vecka på tisdag åker jag nämligen till Sundsvall på utbildning. Det ska bli väldigt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *