Helgäventyr,  Inspiration,  Mode & Skönhet,  Spelning,  Vardag

Spelning, secondhand osv.

Jag älskar secondhand. Att aldrig veta vad man kommer hitta för skatter, priset, inspirationen, gamla trämöbler och böcker för fem spänn. Allt med secondhand är fantastiskt. Att slippa den där massproducerade känslan, där allt hänger på den där enda saken, den där enda storleken.

Ett av mina favoritställen här i Stockholm är Myrorna vid Ropsten och nu har jag gångavstånd dit. Så igår åt jag och mamma sushi och sen tog vi en promenad dit i det fantastiska höstvädret.

Jag hittade ett par rutiga byxor som var supersköna och som jag tantigt kommer kalla för ”punkiga” (så får man verkligen inte uttrycka sig om man varit punkare som jag, men skitsamma). Tänker att de kan vara snygga att matcha med en svart kavaj typ.

Sen hittade jag de vidaste byxor jag någonsin haft på mig. Mina ben har fått varsitt tält. Älskar att dem är slimmade och höga i midjan för att sedan ångra sig och ballar ur.

Självklart ryckte jag åt mig två böcker också. Jag ville köpa något jag inte vanligtvis läser och sånt kan man liksom unna sig när det är så rackarns billigt.

När jag kom hem blev det lite ost, kex och bubbel för att fira mitt nya bokkontrakt och Mathias födelsedagspresent han fick av mig i somras, biljetter till Cannibal corpse som vi såg senare på kvällen.

Idag är det för övrigt ett år sedan releasefesten för Trollbruden på Tyresö slott. Ett helt jävla år! Tiden går så galet fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *