Helgäventyr,  Skrivande

Armébal osv.

Ännu en hektisk vecka kastade mig rakt in i en fortbildning och sedan långa arbetspass efter det. I torsdags fyllde jag 35. Jag slutade bry mig efter 30. Det laddade numret som visade sig betyda ingenting. Förstår mig inte på folk som har ålderskris eller vill gå tillbaka i tiden. Jag skulle aldrig någonsin vilja vara i 20 års åldern igen. Den personen är jag klar med. Om jag skulle vilja gå tillbaka och rätta till något är det att jag inte gjorde bättre livsval tidigare, men eftersom att det tillhörde min personlighet och att mycket dessutom var utom min kontroll, skulle det ändå inte bli så annorlunda.

Jag har försökt skriva på kvällarna. Just nu redigerar och pillar jag i Trollkrigarmanuset som faktiskt är mitt nästa projekt hur mycket jag än startar upp tusen andra texter och idéer. Från och med onsdag är jag ledig en vecka och ska försöka skriva mer då. Jag måste hålla igång det, både skrivandet och läsningen. Det har jag lovat mig själv. Jag klarade av att skriva Trollbruden samtidigt som jag jobbade heltid och tänker fortsätta vara lika produktiv nu. Vi ska också åka upp till Norrland och ta med hundarna över midsommar. Det ska bli så mysigt!

I går var jag och Mathias på Armébalen på Karlbergs slott. Det var en rolig och intressant upplevelse. Folk var så otroligt fina och trevliga. Maten var god och mina fötter är trasiga efter att ha vandrat runt i höga klackar för första gången på länge. Jag frågade om jag fick ta med mig sneakers i en påse så att jag kunde byta sen, men det var tydligen en dålig idé att ”komma med en påse till slottet.”

Det här var min allra första bal. Jag gick inte ens på någon skolbal som tonåring. Var punkare och helt ointresserad av den typen av tillställningar. 35åriga jag har det lite lättare med anpassning. Men jag har fortfarande ett rebellhjärta som inte blev helt överförtjust över att inte få se ut som jag vill. Försökte dock få in min personlighet i outfit och hår så gott det gick.

Mamma fixade mitt hår på salongen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *