Djur & Natur,  Helgäventyr,  Vardag,  Vlogg

Skiften

Jag rensar i lägenheten. Kastar bort allt jag inte behöver eller använder. Ordnar i lådor och på hyllor. Sorterar fram vem jag är och vad jag har. Hittar skatter här och där som jag glömt bort. De största skatterna har varit alla brev och kort från mormor. Nu samlade i en mapp. Förutom det sista vykortet jag fick av henne förra sommaren. Det som säger att jag ska vara den jag är för att det redan finns så många andra. Det kortet hänger fortfarande på kylen.

Det sista jag ska rensa är källaren och den har stått orörd i flera år. Jag har ingen aning om vad som finns där i kaoset. För kaos är det. Trots att jag är rörig trivs jag att få struktur runtomkring mig. Jag bäddar för att livet ska förändras igen. Försöker välkomna energierna som måste skifta. Det är inte långt kvar nu tills jag ska ta hem Tudde på sommarbete och bilen är äntligen lagad. Ibland bara klaffar saker och jag brukar tänka att det är meningen då. När saker flyter går man rätt väg. När man möts av massa motstånd är man vilse.

I fredags fick Beki somna in. Hon var min hund från början men blev sedan mammas. Beki ville bo där och hon var lycklig under hela sitt liv. Ett långt liv. Men det är så jobbigt. Världen fortsätter att bli dystrare runt omkring. Mina hundar är också gamla nu, men än så länge friska och pigga. Igår var vi ute och gick vid Nyfors. Det känns som att våren direkt blev sommar. Och jag som älskar skinnjackaväder. Men det är dumt att klaga. Självfallet är det skönt med sol och värme.

 Igår var jag också på min första ölprovning vilket var spännande. Den skedde dessutom i mörker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *