Debutant,  Djur & Natur,  Författarskap,  Hästliv,  Skrivande,  Trollbruden,  Vardag

Uppdatering

Jag är fortfarande i en kris/process/ingen aning som aldrig verkar ta slut. Det har varit en enorm omställning att flytta och inte ha kvar Tudde. Dessutom kändes det som att vi packade upp och ordnade här hemma i evigheter. Men fint har det blivit! Igår invigde jag också gymmet som vi har i källaren. Det är lyxigt att bara kunna ta hissen ner och boka precis som när man ska ha tvättstuga. Även om det så klart inte är samma utbud som på ett riktigt gym.

Våra fantastiska stolar som vi vann på auktion

Hundarna och jag försöker navigera oss runt i stadsmiljö och parker utan att bli överkörda av el-sparcyklar och joggare i bredd. Jag har lärt mig att hitta till tunnelbanan och har funnit en ny nagelsalong tre minuters promenad härifrån. Älskade Oktober är äntligen här och jag plockar färgglada löv och kastanjer som jag pimpar lägenheten med. Försöker läka på bästa sätt. Försöker vara okej trots allt ändå.

Insikten om att jag aldrig mer kommer sätta min fot i ett stall igen om jag inte gör det nu har också gjort att jag börjat hjälpa till med en kompis ponny, Minty. En mycket speciell dam som jag ridit förut. Och jag är så tacksam. Igår tyckte jag till och med att det var roligt att mocka och packa höpåsar. Jag saknar Tudde så att jag stundtals känner mig helt desorienterad. Det här sorgearbetet kommer ta tid, det är en sak som är säker.

I författarväg har det i alla fall hänt roliga saker sedan mitt senaste inlägg. Jag skrev avtal för bok två i Trolltrilogin förra veckan, även denna gång med Lava förlag. Jag vässar också för fullt på mitt spänningsroman-manus igen. Fördjupar mig i en utav karaktärerna, knyter ihop och förstärker trådar, ser över tempus osv. Att kunna fly in i skrivandets värld och lämna den egna en är en sådan gåva.

Jag brukar vanligtvis tycka att November är årets onödigaste månad men nu kommer jag att medverka på Fantasy & Folklore Festival i Dalarna 23-24 November! Trollbruden utspelar sig dessutom i Dalarna, så precis som med Bokmässan i Falun förra året känns det extra speciellt att ställa ut boken där. Det är mycket annat intressant på plats så ni som gillar fantasy och mytologi bör säkra en biljett!

Här finns länk till festivalen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *