Helgäventyr,  Historia,  Mode & Skönhet,  Skrivande,  Vardag,  Vlogg

Helg, naglar osv.

Jag mår bättre och visste att det skulle bli så också. Charmen med att känna sig själv. Också förbannelsen. För om man är så medveten om sina känslor, varför är man då inte ännu bättre på att hantera dem? Jag gör vad jag kan och inbillar mig att det är tillräckligt. Många orkar inte ens göra det. Jag var sån en gång.

Helgen har haft sina highs and lows, men har också varit kul. I fredags blev det spontan AW efter jobbet trots att jag var klädd som en pundare. I lördags var jag på Medelhavsmuseet för första gången. Lockades av deras utställning om Egypten men helt ärligt var det lite… fattigt. Gillar man stenskulpturer osv är det dock perfekt. Efter det blev det utgång i Gamla stan, Mammut. Fixade naglarna också, ett måste. Jag är helt klart beroende av nagelförlängning och tycker att jag får ”bilmekaniker fingrar” utan dem. Den här gången valde jag den mörkaste röda färgen jag kunde hitta. Vin och vampyrer tänkte jag. Samtidigt classy. Älskar dem. Fun fact om mig är att jag faktiskt är utbildad nagelteknolog, men jag gör inte mina egna naglar längre.

Snart är min bil lagad, snart är det vår på riktigt. Och jag längtar så oerhört efter att få Tudde till södra sidan igen. 6 juni hämtar jag ”hem” honom över sommaren. Skrivandet går bra men är inte framstressat. Jag har min plan A och min plan B för det mesta i manusväg. Just nu taggar jag del två i trolltrilogin och kommer lägga stort krut där i höst. Projekt Jack har redan blivit hela härliga 50 sidor.

Här får ni en video om mina fobier. I morgon ska jag på rave. Tror jag matchar mina nya naglar då med ett mörkrött läppstift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *