Djur & Natur,  Helgäventyr,  Vardag,  Vlogg

Midsommar!

Hoppas alla haft en trevlig midsommar! Själv hamnade jag i Norrland. Hundarna var duktiga hela vägen och blev ganska snabbt vana vid skogslivet. Förutom att jag (trots myggmedel) blivit biten överallt av mygg så var det fina dagar. Jag älskar för övrigt min klänning! Tycker den känns väldigt ”Courtney Love.” Någon gång kanske jag ska skriva ett inlägg om hennes betydelse för mig genom åren. Jag lyssnar på väldigt blandad musik men om det är något som aldrig förändras är det att hon och Hole är nummer ett.

Nu försöker jag landa hemma i Stockholm igen. Det är mycket förändringar den här sommaren. Idag efter Tudde träffade jag  tjejen som ska hyra min lägenhet vilket kändes bra och i morgon ska jag och Denice hämta ett nytt köksbord i hennes hästtransport. Det kommer få stå bakom min säng tills vi flyttar. Tur ändå att jag har så stor lägenhet.

Flytten gör dock att jag måste ställa in min medverkan med Trollbruden på vikingamarknaden i Värmland. Riktigt trist. Speciellt med tanke på att det var ett tag sedan jag var iväg på trolltour nu. När förändringarna fått göra sitt kanske jag får börja fara runt lite igen. Till dess hoppas jag att många hittar boken i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *