Djur & Natur,  Hästliv,  Vardag,  Vlogg

Sommarbete!

Jag vaknade med nackspärr. Men vad gjorde det en dag som denna? Att det är nationaldagen har jag faktiskt haft noll intresse för. Blev till och med glatt överraskad när jag möttes av den glesa trafiken i morse. Idag var det viktigaste på agendan att få hem min älskade häst till södra sidan av stan så att jag kan tillbringa så många sommarkvällar med honom som möjligt. Oavsett om jag jobbat under dagen eller inte! Jag har dessutom äntligen fått tillbaka min bil och inser hur vingklippt jag känt mig. Både utan den och Tudde. Nu finns båda nära igen.

Jag tog bilen till stallet där Tudde ska gå på bete, hoppade in i Denices bil och så bar det av mot Enköping. Jag var förberedd på allt. På att det skulle vara trafikolyckor bakom varje hörn, att Tudde skulle konstra vid lastningen, att det skulle ta hela dagen. Men både väder, trafik och häst skötte sig och efter bara några timmar fick han gå ut i den underbara sommarhagen tillsammans med bästisen Flamman.

Pappren är påskrivna nu för nya lägenheten och jag ska försöka hitta någon som vill hyra min. I morgon är det jobb i tolv timmar och sedan skall jag till Sweden rock en sväng för första gången svintidigt på lördag morgon. Festivaler för mig har tidigare varit mer inriktade på punkscenen men det skall bli spännande att uppleva något nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *