Debutant,  Författarskap,  Skrivande,  Vardag

Ett manus klart!

Jag är en sådan som måste kötta. När jag har hyperfokus finns det inget annat. Idag blev jag faktiskt äntligen klar med ren och omskrivningen av mitt Trollkrigarmanus! Det är svårt att beskriva känslan. Som att ha sprungit uppför någon ”mental” uppförsbacke. Det är skönt att komma till toppen. Men man blir så klart rätt slut också.

Jag hälsade på min kompis Niklas idag och när jag kom hem var tanken att jag skulle fortsätta med Vargar. Fri från det ena manuset, rakt in i det andra. Men det gick trögt och jag tillåter mig själv att sakta ner tempot lite. I morgon ska jag jobba för första gången på typ tre veckor och så ser det faktiskt ut fram till på fredag. Har jag tur får jag lite inspiration på kvällarna.

Det kämpigaste med Trollkrigaren har nog varit alla karaktärer. Dem kräver sin kärlek och jag har tvingat mig själv att vara intresserad av alla (till den graden att det fyller sin funktion så klart). Jag tror det kommer dröja innan jag skriver något så här ”tungt” igen. Men självklart har det också varit otroligt kul att få dyka in i trollpsykosen igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *