Djur & Natur,  Inspiration,  Skrivande,  Vardag,  Vlogg

Gör det ändå

Det gäller att vara kreativ när det svajar. Veta vad man behöver. Jag är ganska duktig på sånt, veta vad jag behöver. Utan det hade jag aldrig befunnit mig där jag är i dag. Det svåra är att göra saker ändå, för att man vet. Inte bli känslostyrd och bångstyrig. Det handlar inte ens om att vara positiv, ibland går inte det. Utan att göra saker ändå.

Jag har svårt för att allt ska se så perfekt ut jämt. Samtidigt förstår jag varför man vill lyfta och visa det fina i livet. Men om man känner sig manad att ventilera om annat, även om man bara gläntar lite på dörren, tror jag att det kan vara bra. Kanske för någon som känner sig ensam. Normalisera den skumpiga tillvaro vi alla stundtals befinner oss i. Mer eller mindre.

En av mina största skyddsfaktorer är utan tvekan min häst Tudde, så självklart är det alltid extremt viktigt för mig att umgås med honom. Jag har dessutom beslutat nu att ha honom på bete på samma ställe som vanligt i år trots att det inte var tanken från början. Det är enbart något jag gör för våran skull. För att vi älskar att vara där och ska få en rolig sommar tillsammans. Sedan skall han tillbaka hem till lösdriften där han lever pensionärsliv.

Jag har börjat jobba lite extra på ett nytt ställe och var där både igår och idag. På morgonen hade jag handledarsamtal med Felicia på Skrivarakademin. Vi håller på och går igenom Vargar och det är alltid lika givande och inspirerande. Hon förstår mina texter, vilket betyder enormt mycket för min skrivprocess och utveckling.

För övrigt söker LAVA bokrecensenter! (fråga så klart efter Trollbruden) Vill ni se andras recensioner av min debutroman kan ni gå till ”Intervjuer och recensioner” här på hemsidan.

Igår såg jag den nya filmen om Die Antwoord och rekommenderar den till alla som gillar dem. Snyggt gjord och jag fick reda på mycket jag inte visste om dem. Älskar deras passion för musiken och deras stil, inspireras faktiskt lite av Yolandi ibland (tex. mina tandsmycken). Såg dem för övrigt live i Norrköping för några år sedan. Riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *