Djur & Natur,  Resor,  Skrivande

Tillbaka i Sverige!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en hel veckas fantastisk sol i Egypten. Det var så klart bittert att mötas av regn, kyla och mörker men samtidigt har jag också saknat saker som mitt eget bryggkaffe, fungerande bilbälten och självklart mina älskade djur!

Mamma har varit hamstervakt och till min stora glädje hade hon redan skeppat hit Alf så hans fluffiga lilla nuna mötte mig några sekunder in genom dörren. I morse hämtade jag hundarna och kvällen har spenderats i soffan skrivandes på Trollkrigar-manuset med deras kultingkroppar snarkandes vid min sida. Ingen sol i världen kan faktiskt mäta sig med det!

Så, vad tyckte jag om Egypten? Kan jag rekommendera det? Svar ja! Men, man ska vara beredd på att det finns mycket intensiva (milt uttryckt) individer i varje gathörn. Beskrev ju tidigare hur en man undrade om vi ville ha taxi i samma stund som vi kom ut ur en taxi och det är en ganska bra sammanfattning av den biten. Många var så klart riktigt trevliga också. Hotellet, havet och allt det där semestriga och fina var helt jävla magiskt!

Det var också kul att få springa runt i rosa klänning på alla stjärtars dag! Jag har dock en tendens/ofrivillig trend att skada mig när jag är utomlands. Den här gången var så klart inget undantag. Jag fick ju ett envist skavsår på ena tån typ dag två. På hjärt-stjärt dagen tappade jag mobilen med kanten (!) rakt på såret så att det blev ett litet jack. Det SKVÄTTE blod på golvet. Blev fula badtofflor resten av veckan vilket så klart var lite surt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *