Författarskap,  Mode & Skönhet,  Skrivande,  Vardag

100 sidor!

Den här helgen har jag nått den magiska siffran 100. Jag har skrivit 100 sidor på Vargar! För mig är det vid 100 som något går från idé till manus. Som jag skrivit tidigare så var Vargar bara ett sidoprojekt till en början men nu har berättelsen valt att ta mycket mer plats än så. Till skillnad från min trolltrilogi är detta faktiskt inget fantasy manus. Det handlar om två ganska komplexa individer som jag blivit väldigt förtjust i. En manlig och en kvinnlig karaktär. Jag hoppas verkligen att ett första utkast kan bli färdigt till sommaren.

Nu är det också spikat att jag och Michele Glatthard kommer att finnas på ”Uppsala nördmarknad” 10-11 maj med våra böcker! Lägger in infon i fliken ”Trolltour & event” senare.

Jag har också skaffat mig rosa hår lite från ingenstans. Det är färginpackningen ”pink pop” från Maria Nila. Jag har blandat ut den med en vanlig hårinpackning för att få den där ”urtvättade blondrosa” och blev rätt nöjd. I övrigt har jag och Mathias varit på middag hos min mamma igår och idag har jag bara skrivit och tagit det lugnt. Nästa helg blir det spelning!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *