Debutant,  Författarskap,  Skrivande,  Vlogg

Två färdiga manus

Vargar är i princip redigerad och klar! Det skall bli så spännande att ta reda på om manuset är värt att satsa på eller inte. Oavsett vad har jag älskat att skriva historien. Det har varit både utmanande och emotionellt på många sätt. Trolltrilogin handlar till stor del om att fly undan verkligheten medan Vargar fokuserar på att möta den.

Så, vad skall jag ägna mig åt nu i skrivande väg? Jag har fortfarande ett halvt manus till bok tre i trolltrilogin kvar men det hade jag egentligen tänkt plocka upp i sommar. Förmodligen blir det lite pill med det redan nu. Annars förbereder jag mig på att vara Josephine ett tag framöver. Även om hon också finns gömd i de flesta karaktärer jag skapar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *