Författarskap,  Helgäventyr,  Ljudbok,  Skrivande,  Trollbruden

Påskhelg

Haft en liten paus i bloggandet. Känt mig rörig. Det är rörigt. Överallt. Mitt humör är som vädret. Ena stunden solsken, andra snöstorm som drar fram åt alla håll. Jag försöker få grepp om verkligheten men den slinker mig ur fingrarna som vatten. Skrivandet är enklare. Där har jag kontroll och bestämmer vad som skall hända. Jag har blivit klar med ett första utkast av projekt Vargar vilket känns väldigt roligt och jag hoppas på att det kan bli något värt att publicera en dag.

Det har börjat trilla in recensioner och reaktioner på Trollbruden i ljudboksform också vilket gör mig så glad! Två av de nya recensionerna går som vanligt att hitta i fliken ”Intervjuer & recensioner” här på hemsidan. Jag är så tacksam över responsen och drar viktig lärdom av allt och alla.

Påskhelgen var fin och solig. Vi var hemma hos min bror. Jag älskar mina brorsbarn mest av allt och det var länge sedan jag träffade dem, så det var verkligen på tiden. Resten av helgen var lugn. Lagade god mat och gymmade. Nu har jag både hundarna här och är kattvakt till Svante. Snön yr utanför fönstret och jag har fått studieuppgifter gjorda. Jag skall försöka få in bloggrutinen igen. Det är mysigt att ha någonstans att ventilera om både vardag och skrivprocess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *