Skrivande,  Vardag

Eld

Det fortsätter att vara förvirring och rörelse överallt. Tvära kast och lite mer känslostyrning än jag är van vid nuförtiden. Jag brukar nämna att både vara tvilling och ha ADHD är bäddat för storm. En sorts tonårskaos som aldrig slutar rinna i venerna och sätter alla gränser ur spel. Jag jobbar mycket med det där. Men jag kan bli som eld. En skogsbrand som drar fram. Ganska ofta blir jag trött på mig själv också. För att jag inte bara kan koppla den där energin och hantera den. När den riktas på rätt grejer är jag ju ett geni!  Men när den brinner fritt är jag en naturkraft. Ofta till och med en naturkatastrof.

Nog med luddigheter. Det är en rörig tid helt enkelt. Jag försöker jorda mig så gott det går. Träffa vänner, jobba och hålla rutiner. Göra praktiska saker som jag vet att jag måste. På vägen hem igår köpte jag en plastkanin. Det är en lampa men jag har inga batterier till den. Jag älskar den så mycket. Den får mig att tänka på Alice i underlandet.

Idag skulle jag egentligen firat min vän Emilia som fyller år men jag har blivit sjuk. Trodde först att det var pollen men det är värre än så. Ett försök att koppla elden, stanna hemma. Gör det som folk gör! Ibland är det som om jag glömmer bort att jag har en kropp och bara brinner. Naturkatastrof.

Men inte idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *