Författarskap,  Mode & Skönhet,  Skrivande

Väder, valborg och vår

Idag hade jag mitt sista textsamtal. Året på Skrivarakademin börjar lida mot sitt slut och det har gått så vansinnigt fort. Jag har lärt mig så mycket och tror också att den här utbildningen varit en stor räddning för mig. Förra året, förra sommaren. Då skålade jag, mormor och mamma över Trollbruden. Över att min debutroman skulle släppas till hösten. Mormor var en av de första som fick boken. Hon läste ut den på fyra dagar och var så stolt över mig. Varje dag i den här nya världen utan henne gör mig vilsen. Förra sommaren fanns hon, huset och katten Miffo. Nu är allt borta. Hade jag inte fått skriva under mitt sorgearbete vet jag inte hur jag hade hanterat det. Helt ärligt. Skrivandet räddade mig igen. Det räddar mig alltid. Självklart kommer jag att fortsätta även när jag går på min heltidstjänst igen. Men det blir när tid finns. Livet har knackat på ett tag också.

Till något annat, Snart ska jag börja rensa i min garderob! Jag klickade hem lite nya klänningar igår och tycker om att göra mig av med gammalt när jag köper nytt. Jag har så mycket kläder och skor att jag inte ens vet vad jag har. Måste komma på ett nytt garderobssystem. Ett som jag orkar hålla. Ibland vill jag vara en sådan som viker och har ordning. Till och med så mycket att jag låtsas. Men den lögnen håller aldrig särskilt länge. Jag kanske visar upp mina fynd här i bloggen sen om jag kommer ihåg det.

Äntligen är det fint väder också! Varit mycket i skogen både med och utan hundarna. På Valborg var jag på rave. Det var ett tag sedan sist. Det var min ex-man som introducerade mig för rave och då kunde jag hänga med en del. Nu är det absolut inte på samma sätt. Men det är roligt att bara dansa och försvinna in i musiken för en stund. Självklart kunde jag inte låta bli att tänka på mina troll och deras dans under stjärnorna vid den sprakande elden. Den här världen har bidragit med mycket inspiration till dem.

Min kompis Fredrik <3
Älskade Emmy. Vi hade inte setts på typ-ish två år och efter fem minuter frågade var om vi skulle starta band igen. Säger rätt mycket om våran relation. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *