Mode & Skönhet,  Skrivande,  Vardag,  Vlogg

Tillbaka till vardagen

I morgon börjar jag  jobba igen och ska alltså  tillbaka till vardagen jag hade för ett år sedan. Hur känns det? Blandat. Det skall bli skönt att slippa vara ”fattig student” men eftersom att jag skrivit på heltid, vilket för mig är drömlivet, blir det en sorts omställning åt det tråkigare hållet så klart. Jag blev dock sugen på att köra ännu ett projektår på Skrivarakademin vid något annat tillfälle igen. Det var flera i min klass som skulle söka igen redan i höst. Jag ska så klart fortsätta med mina projekt parallellt med arbetet. Mitt författarliv har ju precis börjat! En trilogi ska ut och två andra manus är in the making.

Gruppfoto från fredagens avslutning på Skrivarakademin

Nu har jag rensat klart i lägenheten och började med förrådet igår. Mitt galna, jävla kaosförråd. Det som har fått stå orört sedan min skilsmässa. Det som tagit emot alla mina prylar sedan dess. Jag har redan rotat fram både det ena och det andra. Det mesta slänger jag faktiskt. Har jag saker bortglömda i källaren finns det en anledning till det. Har till augusti på mig att få det här klart. För ja, jag ska flytta! Till Östermalm av alla ställen. Det ska bli spännande att ta reda på vem jag blir där.

Idag har jag varit på vårdcentralen och fått ny astmamedicin. Ska på lungröntgen på fredag vilket känns lite creepy. Men det är ju bra att utesluta dåliga saker, så hoppas mina besvär är lättbehandlade. Blev nya naglar efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *